De ideale mix

Advinsure is opgericht in 1999 en is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met gemiddeld 100 medewerkers. Onze oprichters beschikken over uitgebreide specialistische kennis en jarenlange werkvloerervaring in de dienstverlening voor financiŽle instellingen.
Advinsure levert flexibele personele en operationele oplossingen aan bedrijven in de financiŽle wereld met name op gebied van detachering. Advinsure werkt hierbij in opdracht van verzekeraars, pensioenfondsen, banken, detacheringbureaus, actuariŽle consultancy organisaties en softwareleveranciers.
Onze activiteiten binnen pensioenen,  leven, hypotheken, schade, en zorg richten zich op:

  • actuariaat (van rekenaar tot actuaris)
  • operations (van starter tot manager)
  • ICT (analyse, functioneel ontwerp, realisatie, audit, test en beheer)
  • management
  • fiscaal/juridisch gerelateerde items
  • accountancy
  • marketing/productontwikkeling

dit alles binnen ťťn loket. Advinsure is een dynamisch bedrijf doordat het samenwerkt met partners in een open netwerk. Hierdoor is er altijd de juiste oplossing op de juiste plaats. Maatwerk is een vanzelfsprekendheid, zoals ook professionaliteit en gedrevenheid van de medewerkers, kortom een juiste mix van kennis en kracht.

Visie op personele en operationele markt
De markt vraagt om partijen die gespecialiseerd zijn in de financiŽle branche en
verschillende disciplines op meerdere niveaus kunnen aanbieden.
De "1-loket" gedachte van Advinsure is hierop gebaseerd.
Opdrachtgevers willen werken met partijen waar ze een langdurige samenwerking mee aangaan.

Product- en procesmanagement
Aanpassingen van producten, organisaties en systemen zullen meer dan nu een continu proces moeten zijn. Om dit veranderingsproces te kunnen blijven beheersen is een continue integrale projectmatige aanpak noodzakelijk.
Inbedding van deze functionaliteit in de organisatie noemen wij "product- en procesmanagement". En dan niet alleen gericht op front- en midoffice, maar ook op de vaak verwaarloosde backoffice en rapportagesystemen.